Projecten

Vandenberg’s Moonkings

De nieuwe band van Adje Vandenberg (Vandenberg, Whitesnake, Manic Eden) ‘Vandenberg’s Moonkings bracht onlangs een spetterend debuut album uit via Mascot Records. Dat moet natuurlijk live ondersteund worden en Rock n Roelvink verzorgd exclusief het tourmanagement van de band.

Mandrake’s Monster

2015 moet het jaar worden van het best bewaarde rock geheim van Europa. Denk Foo Fighters, QOTSA, Zeppelin en Black Sabbath en dan met een heel eigen stempel. Rock n Roelvink verzorgd exclusief het management van Mandrake’s Monster. Voor boekingen kun je contact opnemen met Mojo Concerts/Live Nation. Jarn van Strijen ( j.van.strijen[@] mojo.nl )

JÄGERMUSIC

Voor Jägermeister waren we verantwoordelijk voor het Jager Music programma in Nederland. Vanuit die positie bepalen we samen met het merk welke festivals en evenementen ondersteund worden. We selecteren en begeleiden ‘Jager bands’ en organiseren samen met de verschillende partners de invulling van evenementen. Na 5 jaar heeft Jagermeister besloten zich op andere muziekmarkten te gaan richten.

PESTILENCE

Rock ’n Roelvink deed exclusief het management van de enige NL death metal legende Pestilence. In 2014 heeft mastermind Patrick Mameli besloten Pestilence definitief op te heffen.

DE ZWARTE CROSS

Voor het Zwarte Cross festival hebben we 5 jaar lang het programma en productie van de ‘metal weide’ gedaan. Sinds 2013 kent het fantastische festival helaas geen metal podium meer.

Rock 'n Roelvink. 'Cause Rock 'n Roll is serious business.
Postbus 753, 6800 AT Arnhem, E-mail: info@rocknroelvink.nl