Mehrfaut Harde Hits start ´Die Tent Zit er Goed in!´ tour

Vergeet alle ´80´s ´90´s retro feesten die je tot nu toe hebt bezocht, het is tijd voor iets nieuws. Tijd voor de frisse wind, tijd voor Mehrfaut!

Mehrfaut is het hipste retro DJ/VJ collectief dat je kunt wensen. Alleen maar keiharde 80’s en 90’s hits in een spectaculaire aankleding die steeds anders is. Mehrfaut is een beleving op zich. In Enschede en omgeving al een begrip maar het wordt hoog tijd dat de rest van Nederland kennis maakt met Mehrfaut. Vergeet dus alle suffe retro feesten waar je tot nu toe bent geweest en laat je komend seizoen meesleuren in de gekte die Mehrfaut heet.

Als je Reebok Pumps kunt herinneren en ooit fluorescerende kleding hebt gedragen. Als Slater en Screech geen onbekende namen voor je zijn. Als je ‘You Give Love A Bad Name’ van Bon Jovi uit volle borst kan meezingen. Of als je nog steeds een Aussie of Cavello met plezier draagt, dan weet je Mehrfaut te waarderen.

Mehrfaut laat de muzikale jaren ’80 en ’90 herleven en gaat soms Back To The Future met wat nieuwe hits. Ze partyen alsof het 1999 is en laten de dansvloer achter met confetti. Met zeven man sterk bedelven ze je onder muziek en video. Het publiek wordt op de proef gesteld door middel van danscompetities en ‘Raad je Plaatje’-wedstrijden, de winnaars gaan naar huis met t-shirts, klaparmbanden, buttons of andere frisse spullen. Ben je al bekend met Mehrfaut, dan is de kans groot dat je jezelf tegenkomt op onze site.

Heb je nog nooit een Mehrfaut-erlebnis gehad? Kijk dan eens tussen de foto’s en zie wat je hebt gemist. et wat nieuwe hits. We partyen alsof het 1999 is en laten de dansvloer achter met confetti. Met zeven man sterk bedelven we je onder muziek en video. Het publiek wordt op de proef gesteld door middel van danscompetities en ‘Raad je Plaatje’-wedstrijden, de winnaars gaan naar huis met t-shirts, klaparmbanden, buttons of andere frisse spullen. Ben je al bekend met Mehrfaut, dan is de kans groot dat je jezelf tegenkomt op onze site.

Na uiterst succesvolle edities in het Enschedese poppodium Atak is de rest van Nederland nu ook aan de beurt tijdens de ‘Die Tent zit er Goed in!’ tour.

Zie voor data onze agenda

ruler_large
Rock 'n Roelvink. 'Cause Rock 'n Roll is serious business.
Postbus 753, 6800 AT Arnhem, E-mail: info@rocknroelvink.nl